Geavanceerd zoeken

Aloe Vera Merken

AloeLixir

Marpoma

Miracle Aloë

Aloelixir is hoge kwaliteit Aloë Vera uit Gran Canaria. Door nauw contact met de Aloë Vera plantage importeren wij deze Aloë Vera direct na het productieproces waardoor de kwaliteit van deze Aloë Vera bijzonder hoog is. Marpoma Aloe Vera is hoge kwaliteit Aloë Vera uit Zuid-Spanje. De Zuid-Spaanse zon en grond zorgt voor de perfecte omstandigheden voor de Aloë Vera plant en levert daarom hoogwaardige kwaliteit Aloë Vera af. Miracle of Aloe is hoge kwaliteit Aloë Vera uit Florida (USA). Miracle of Aloe wordt in de V.S. geteeld, geoogst en verwerkt onder strikt toezicht van het Texas Departement of Agriculture (Texaans Ministerie van Landbouw), dat er officieel het gecertificeerde predicaat “Organically Produced” aan heeft toegekend.

Aloë Pura

AloeDent


Aloë Pura is gespecialiseerd in natuurlijke producten die organische gekweekte Aloë Vera. Aloë Pura presenteert ook producten die gecombineerd zijn met Tea Tree olie, rustgevende kamille, toverhazelaar en lavendel.

AloeDent biedt een groot scala aan tandverzorging producten die op basis van Aloë Vera is geproduceerd. Bijzonder gewild zijn de Aloë Vera Tandpasta, Aloë Vera mondwater en Aloë Vera lippenbalsem.