Enzymen kunnen genezen

Aloë Vera, de apotheek der natuur.

Aangetoond is dat dat enzymen door verhitting ( boven de 60 graden Celsius) grotendeels verloren gaan. Ook geldt dit voor vitaminen.
Daarom is rauwe groente altijd beter dan gekookte groente.

Voor de Aloë Vera sap uit de plant geldt hetzelfde, hier komen diverse enzymen en vitaminen in voor.

Daarom is een koudgeperst Aloë Vera sap altijd rijker aan vitaminen en enzymen dan een "gestabiliseerd" oftewel verhit Aloë Vera sap.
Wij zeggen hiermee niet dat een gestabiliseerd sap slecht is, echter het zal voor iedereen duidelijk zijn dat in een "gestabiliseerd " sap altijd minder "goede" stoffen zitten dan in een koudgeperst sap.

Klik hier voor een artikel van Pro Enzyme Kreiss uit Duitsland.


Immuunsysteem
  Het immuunsysteem is een complex systeem; de elementen van dit systeem zijn bijzonder op elkaar afgestemd, zodat het lichaam tegen schadelijke indringers beschermd is.  
Lees verder

Een mooie huid
  Om de huid soepel en behaaglijk te houden, kan Aloelixir® Aloë Vera Huidgel als weldadige vochtinbrenger worden gebruikt.  
Lees verder

Gezond blijven !
  Aloelixir® Aloë Vera-sap kan voor allerlei alledaagse problemen worden gebruikt. Het ondersteunt het lichaam bij herstel bij en na ziektes.  
Lees verder