Het immuunsysteem

AloŽ Vera, de apotheek der natuur.

Het immuunsysteem is een complex systeem; de elementen van het systeem zijn bijzonder op elkaar afgestemd, zodat het lichaam tegen schadelijke indringers beschermd is. Alleen als deze samenwerking in tact is functioneert het immuunsysteem volledig.

Ziektekiemen en schadelijke stoffen hebben dan zo goed als geen kans.

Om ze volstandig te kunnen weren kan bijvoorbeeld wel een ontsteking ontstaan, maar dat is nodig zodat het lichaam zich succesvol tegen de "indringer" weren kan. Soms gebeurt het dat onstekingsreacties en klachten door medicamenten onderdrukt of onderbroken worden
De gevolgen kunnen zijn dat dat een onstekingssymptoom verdwijnt, echter deze kan zich weer snel openbaren, zodra er met de medicamenten gestopt is, omdat de onsteking nog niet weg is. Omdat de oorzaak niet wordt opgelost en uitzieken niet is gebeurd, kan het zelfs tot een chronische ontsteking leiden. Ondersteunt men bijtijds het immuunsysteem voldoende, kan de zelfgenezende functie van het lichaam weer functioneren en kan de ontsteking volledig aangepakt worden.Enzymen
  Enzymen kunnen genezen. Ze versterken het immuunsysteem, helpen bij ontstekingen en helpen bij het verteren van voedsel.  
Lees verder

Cosmetica lijn
  Wat is er beter voor het lichaam dan het te reinigen met een zacht en mild verzorgings- product op basis van de natuur.  
Lees verder

Een mooie huid
  Om de huid soepel en behaaglijk te houden, kan Aloelixirģ AloŽ Vera Huidgel als weldadige vochtinbrenger worden gebruikt.  
Lees verder

Gezond blijven !
  Aloelixirģ AloŽ Vera-sap kan voor allerlei alledaagse problemen worden gebruikt. Het ondersteunt het lichaam bij herstel bij en na ziektes.  
Lees verder